onsdag 25. august 2010

Vår lille skatt!

Selv om jeg er hjemme hver dag, får jeg ikke mye tid til å gjøre ting jeg tenker jeg burde gjort. Som for eksempel å skrive blogg. Eller å vaske og ordne hus. Eller å lage middag før Jan-Eivind kommer hjem. Eller å handle. Eller å plukke bær. Og så videre... Men som legen sa: "Du har ikke permisjon for å gjøre alt dette, men for å passe på den lille frøk'na der!". Etter det har jeg fått et litt mer avslappet forhold til permisjonstiden - jeg kan ikke alltid være superhusmor OG supermamma på en gang!

I starten var det så lett å få Signe til å sove at det var en fryd. Nå er dette blitt litt vanskeligere. Hun gråter mye, og er ikke alltid så fornøyd. Dette fører til at hun som regel vil være i armene til en eller annen, og da gjerne meg. Hun har strevd mye med luft magen, men jeg tror dette er blitt litt bedre nå. (Det er vel ikke lurt å si sånt, da blir det vel verre igjen...). Etter hvert som vi blir bedre kjent med hverandre, håper og tror jeg hun vil bli mer fornøyd! Jeg tror dette kan bli en god dag. Vi sto opp kl 7.30, ammet, skiftet bleie og klær, jeg tok en dusj mens Signe lå på stellebordet og snakket med seg selv (og gulpet litt), jeg har fått spist frokost FØR kl 9 og Signe har faktisk SOVNET i vugga!

Her er noen bilder av vår lille skatt - som vokser for hver dag som går! For en uke siden var hun 4330 gram og 56 cm.

Denne lua har moren til Anne Marte strikket - liker den sååå godt!


Før jeg greide å bli ferdig med dette innlegget, voknet skatten. Men det gjør ingenting - begynner å bli vant til å gjøre ting med en hånd nå!