onsdag 25. august 2010

Vår lille skatt!

Selv om jeg er hjemme hver dag, får jeg ikke mye tid til å gjøre ting jeg tenker jeg burde gjort. Som for eksempel å skrive blogg. Eller å vaske og ordne hus. Eller å lage middag før Jan-Eivind kommer hjem. Eller å handle. Eller å plukke bær. Og så videre... Men som legen sa: "Du har ikke permisjon for å gjøre alt dette, men for å passe på den lille frøk'na der!". Etter det har jeg fått et litt mer avslappet forhold til permisjonstiden - jeg kan ikke alltid være superhusmor OG supermamma på en gang!

I starten var det så lett å få Signe til å sove at det var en fryd. Nå er dette blitt litt vanskeligere. Hun gråter mye, og er ikke alltid så fornøyd. Dette fører til at hun som regel vil være i armene til en eller annen, og da gjerne meg. Hun har strevd mye med luft magen, men jeg tror dette er blitt litt bedre nå. (Det er vel ikke lurt å si sånt, da blir det vel verre igjen...). Etter hvert som vi blir bedre kjent med hverandre, håper og tror jeg hun vil bli mer fornøyd! Jeg tror dette kan bli en god dag. Vi sto opp kl 7.30, ammet, skiftet bleie og klær, jeg tok en dusj mens Signe lå på stellebordet og snakket med seg selv (og gulpet litt), jeg har fått spist frokost FØR kl 9 og Signe har faktisk SOVNET i vugga!

Her er noen bilder av vår lille skatt - som vokser for hver dag som går! For en uke siden var hun 4330 gram og 56 cm.

Denne lua har moren til Anne Marte strikket - liker den sååå godt!


Før jeg greide å bli ferdig med dette innlegget, voknet skatten. Men det gjør ingenting - begynner å bli vant til å gjøre ting med en hånd nå!

11 kommentarer:

Jorunn sa...

koselii!! :) ho e kjempeskjønne, og ligna mor si mykje!!

Anonym sa...

VERDENS SØTESTE SIGNEMOR!!! Ho æ så skjønn! Hehe, kjæm du i hau vår gamle nabo, Inga, som sa at åss va så søt som nå sokkerbita, ho hadd løst t å åtå åss opp!! Når e skjer på Signe skjønne e kå ho mene!!! Gla ti dåkk alj tri fam.Kvam-Andersen!! Klæm frå tanta Toril! :)

Rannveig sa...

Hehe, godt sagt, Toril :) Ja, hu e heilt nydelig! Æ blir heilt rørt av dæm fine bildan tå dåkk aill. Ha en fortsatt strålende dag ilag! klem

Laila sa...

for en herlig liten jente dere har;) jeg må si at hun ikke er alene om å ville sovne i armene til noen, Håkon Angel er også slik, men det er jo litt koselig da:) kjekt å se bilder, det virker som om hun å Håkon Angel vokser ca like fort, han var 4300g for en uke siden:) kos dere masse!! Klem

Marie sa...

FIIN! :)

Bjørg sa...

Gratulerer så mye med den nydelige jenta! Det høres ut som dere har noen fine dager.
Ble litt nervøs av at hun lå på stellebordet når du dusja, håper det er høye kanter på det.

Anonym sa...

Flott jente, flott mor og flott far!
Hilsen fra "Øytun Nord" i Volda (Elise, Julie og Christopher)

Anonym sa...

Takk, alle sammen!

Bjørg: Har egentlig ventet litt på at noen skulle reagere på at jeg la henne fra meg på stellebordet...! Det er vegg på begge, sider og hun måtte stupt kråke for å falle ned! (Noe jeg foreløpig ikke har sett henne gjøre...)!

solveig sa...

åååh så fint signe smiler:D smeltet helt av det bildet. hilsen stolt tante

Marte og Rolf sa...

Kjempekoselig å se bilder av dere!! Stolt tante gleder seg til å holde, klemme, lukte, kose og dulle med vesla! Glad i dere!! Klem fra Marte og Rolf

Bjørg sa...

Godt å høre! :o) Her sprelles det foresten ivrig på innsiden, så vi gleder oss til å få en liten gutt til jul.