tirsdag 2. november 2010

Signe er døpt!


I helga ble Signe døpt i Rennebu kyrkje. Det var en kjempetrivelig helg, og vi fikk en fin feiring med familie og faddere. Siden mange hadde lang reise tok vi selskapet på lørdag. Vi fikk servert nydelig viltgryte a la Jon. Den hadde en helt spesiell historie bak seg, og den fikk vi også servert, til stor fornøyelse. Viltkjøttet var fra ei spinnvill kvige, som ble skutt på enga i Herremsgrenda. Poteter og eplemost kom fra Sem, og var fraktet med sekk, som i følge pappa veide i overkant av 40 kg! Godt gjort å få med seg dette på toget!Dåpsgudstjenesten delte vi med tre andre som skulle døpes. Det er babyboom i Rennebu for tida, siden Rennebu har et mål om å få 3000 innbyggere innen 2015. Anette og Marte sang og spilte en sang til dåpsbarna, og dette slo an! Kirka var fullsatt av barnefamilier og Rennebu barnegospel deltok også med knallbra sang.

Takk til alle som gjorde helga så minneverdig og bra!

10 kommentarer:

Anne Rose sa...

Takk! :)

Det hørtes rett og slett perfekt ut! Så moro at det var go`stemning i kirken, og så morsomt at det er babyboom for å nå et visst innbyggertall i bygda! Folk hiver seg rundt og tar virkelig utfodringa på alvor, skjønner jeg! ;)

Rannveig sa...

Gratulerer med overstått dåp :) Så fine bilder!

Anonym sa...

Takk for ei kjempetrivelig helg! :) Alltid koslig å være med dere alle! :) God klem fra Toril og Knut Erik!

Åslaug sa...

Å, gratulerer så masse til dåpsbarnet Signe! Såg ut til å vere ei skikkeleg triveleg helg! Og masse fine folk på bileta:)

Britt Eva, Kjartan og Ingvill sa...

Så koselig innlegg og gode bilder. Godt dere hadde en bra dag - tenkte på dere!!

Marte sa...

Flott innlegg fra ei kjempekjekk helg! God klem fra Marte

Christopher sa...

Gratulere med Signes dåpsdag! Det gjekk meg hus forbi! Ser ut til å ha vore ein flott dag:) Håpar vi treffast i jula, blir så lenge mellom kvar gång. Snart går jo Signe... Eller kanskje ikkje snart, men snart nok. Ha ei god veke!

Julie og Christopher

Anne Rose sa...

Update, please! (Uff, jeg er visst den masete venninna! men det betyr jo bare at jeg er glad i dere og vil vite åssen det står til! :)

Anonym sa...

Kremt... Vi skal prøve å få det til i løpet av helga! Bra du maser litt, vi er visst litt trege... Glad i deg og!

tante Berit sa...

For sent å si gratulerer nå ;) Har ikke vært på siden deres på lenge.. Det hadde vært arti å vært der, men det er for langt unna.
Så fine bilder!