søndag 9. januar 2011

Å hodemin, så lang ti d tok å last opp dissa videoanj...

Signe vokser, og lærer stadig nye ting. Vi føler oss priviligerte som får være sammen med henne hver dag, og lære henne å kjenne! Nå veier hun 7 kg og er 64 cm lang. Hun spiser to grøtmåltider pr dag, og drikker masse morsmelk og en del vann. Frukt er nok det beste hun vet (etter morsmelk selvfølgelig!), men hun griner fælt på nesen og brekker seg av poteter! Og vi ler! For det er veldig morsomt å se en baby som brekker seg!

Vi jobber for tiden med å få henne til å sove hele natten uten at hun får melk, og det går ganske bra. (Dette burde jeg ikke skrevet, for da kommer det nok til å bli ei fæl natt...)! Men vi håper hun snart skjønner hvor verdifullt det er å sove ei hel natt uten stadige avbrytelser, både for seg selv og for oss...!

Pappa'n driver og lærer henne å snakke (eller noe sånt...) - og det går ganske bra :Akkurat denne kvelden var det veldig lett å få Signe til å sove da hun la seg:

6 kommentarer:

Britt Eva, Kjartan og Ingvill sa...

Fantastiske videoer:) Ho er så skjønn!!!!

Anonym sa...

You are so beautiful! <3 Så skjønne videoa! Fantastisk familie! Klæm frå tante Toril! :)

Christopher sa...

Å ho væks å trives! Fint å fæl ho i oppveksten her når d alder lykkes å få sjett dåkk nå sæle på ordentle... Sånn æ d å bli vaksinj! H ei fin vukku all tri!

tante Berit :) sa...

Så lita og nusselig Signe e :)
Klem fra gt Berit!

Marie sa...

Der såg ho skikkelig mett ut! Deilig :)

Marte sa...

Hehe:) Gromvækja!