onsdag 20. april 2011

Israelstur del 1

Endelig fant vi en datamaskin! Her kommer en kort oppdatering, direkte fra Tiberias.

Vi dro fra Vaernes og mellomlandet i Oslo og Zurich foer vi landet i Tel Aviv loerdag morgen. Vi savnet en sekk, men den fikk vi ettersendt dagen etter. Paa Bet Skandinavia fikk vi en varm velkomst med norsk frokost med brunost og syltetoey! Vi fikk med oss et bad paa stranda som laa 100 m fra der vi bodde. Temperaturen i lufta var godt over 20 grader, dog litt kaldere i vannet.

Loerdag kveld var det grillfest i menigheten Tor Arne og Jenny gaar i, Elias menigheten. Her moette vi andre fra Norge og koste oss.

Soendag var selve bryllupsdagen som startet klokka sju paa kvelden. Det var en vakker seremoni, og ganske annerledes enn i vielse i Rennebu kyrkje. Helt til slutt i vielsen var det joedisk tradisjon at et beger ble knust av brudgommen. Da Tor Arne traakket paa glasset runget "I Feel good" over hoeytalerne, og festen var i gang.Siri og Signe i Israels bryllup

Mandag var stranddag, med bading paa Karmel beach.

Tirsdag var vi med paa busstur rundt om i Galilea. Vi besoekte saligprisningenes berg, hvor John Fredrik leste bergprekenen. Ganske spesielt aa hoere denne der Jesus holdt samme talen. Vi vasset ogsaa i Genesaretsjoen, besoekte Kapernaum (som var i ruiner slik Jesus profeterte), og Jordan elva. Vi fikk ogsaa med oss schwarma fra Kana, som kom opp igjen et par timer senere... Signe og pappa var ganske daarlige den natta.Jan-Eivind gaar paa vannet i Gennesaretsjoen :)I dag er vi i Tiberias, og drar videre til doedehavet og Jerusalem i morgen. God natt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Så trivelig å høre fra dere. Sikkert spesielt å gå å være på steder som Jesus var, spesielt o påsken.
Her går det i lamming, raking og trivelig samvær med familien. Det har kommet ca. 60 lam. Vi gleder oss til dere kommer hjem! Ønsker dere Guds velsignelse over resten av oppholdet! Klemmer fra alle i Svandsgarden! :)

Anonym sa...

Såg deilig ut!!
-Marie og Anna

Marte sa...

Så godt å se bilder og lese om dere! Håper dere er friske og raske etter spysjuka. Savner dere hjemme nå. God hjemreise! Varm klem fra tante Marte

Marte sa...

OG en stor gratulasjonsklem til verdens beste storesøster, sendes fra Kvamma! Gratulerer med 26-årsdagen! Du er unik, jeg er veldig glad i deg!

Anonym sa...

Vi på Fegstad gratulerer Siri med dagen! Håper dere er friske og raske igjen og at turen var en opplevelse! Håper vi sees snart.