søndag 22. mai 2011

Vår

Våren er her for fullt, og det er vel på tide at mamma legger ut noen bilder igjen! Først fra en trilletur vi hadde med barselgruppa mi for et par uker siden.
Mamma, får jeg lov å smake på denne steinen og disse furunålene? Ikke? Jeg prøver likevel, jeg.

Så noen bilder fra gårsdagens store begivenhet: bryllup for Anne Mette og Svein Petter!

En av de mange flotte kakene som jeg dessverre ikke fikk smake på...

Jeg og mamma utenfor kirken
Jeg, mamma og pappa ved midnatt. Jeg ville ikke sove, måtte jo få med meg bryllupsfesten!

Og dagens begivenhet: Frokost og middag med bæstemor, bæstefar, tante Janne, onkel Tomas, tante Marte og onkel Rolf.
I tante og onkels gode fang :)
Beklager at jeg ikke smilte så mye denne gangen, men det er fordi jeg holder på å få tenner. Det gjør litt vondt, skjønner dere, og da blir jeg litt sur innimellom. Men mamma og pappa synes jeg er en snill unge likevel da! :) Ha det bra!

Signe

8 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig å se nye bilder på bloggen:) Signe er herlig og det er dere også!! Jeg gleder meg til å se dere igjen om litt under en måned. Kos dere videre så snakkes vi snart igjen. God klem stolt tante på østlandet

Nils Ingar sa...

Så fin du var i bunad Signe! :)

Marie sa...

vel, det var Marie som kommenterte, men Nils Ingar var innlogga...

Anonym sa...

Så kosle å sjå bildo tå dåkk att! :) Dåkk æ så fin, spesielt litjgullet da!! :) Glæ me såååånnn t hælga!! :) På d sest bilde legna ho kjæmpemy på mamma når ho va lita, d bilde som heng på stuggu!! Klæm frå tante Toril og onkel Knut Erik!<3

Marte sa...

Du sjarmerte tanta di i senk i helga, du gode Signe-gullet! Det var såå stas at du ikke ville sove på bryllupsfesten:) Gleder meg til vi ses igjen! Hils de gode foreldrene dine! Glad i dere!

Christopher sa...

Har du vorte så flink til å skrive du da, Signe! Det var jammen ikkje verst... Og det til trass for at du et stein og barnåler. Jaja, du skyss vel på Kvam-slekta, akademikarane, tenkjer eg;) Skal ikkje sjå bort frå at det er litt tak i den jenta der! Gode vårdagar vidare, her er det berre skriving som gjeld for tida... Morgon til kveld, og no ser eg det jammen er natt og. Hels mor og far din da, tuppeline!

nesten-tante? Julie

elise sa...

Heisann! Koselig innlegg. Godt å se at snøen har smelta bort i Rennebu også! Gleder meg skikkelig til å treffe dere til sommeren! Tjoho! :)

Bjørnar sa...

støtter Signe i valget om å ikke sove på bryllupsfesten!