tirsdag 11. oktober 2011

Høstglimt

Må vel skynde meg å legge ut noen bilder fra høsten, før det er vinterbildenes tur igjen! Vinterens første snø kom i dag, men den smelter nok av sola som titter fram nå. Signe ligger ute og sover, mens Jan-Eivind er på jobb, så det er bare lyden fra tastaturet og ei tikkende klokke som høres.
PAPPA! E like IKKE salat mæ sitron på!!! Fiii!

Fire glade jaktkarer med rypefangsten! Jan-Eivind skøt to ryper i fjor, og to i år. Stolt!
Slik så vår første rypemiddag ut - en kulinarisk opplevelse, som det så fint heter :)

Solveig og Anne Berit var på besøk noen dager. Her er vi på trilletur til Herremsætra - en nydelig høstdag! Takk for besøket, velkommen igjen!
Det ble så mekelig stille i stua i går, mens jeg var på kjøkkenet. Fant ut at jeg burde ta en liten titt, for sikkerhets skyld. Nå står planta oppå vedovnen, og snart blir den vel kastet ut... Om ikke noen vil ha den da!?!

Signe har virkelig skjønt hvordan hun får lyd i pianoet, og er stadig opp og klimprer litt. Med eller uten snørr på overleppa.

Det var noen bittesmå glimt fra høsten vår. Det er fortsatt noen blader igjen på trærne ute, så vinteren lar nok vente litt på seg, tenker jeg. Men noen små hint kan vi vel trenge, så ikke sjokket over kulden blir for stort. Men jeg gleder meg til vinteren, jeg. Da er ikke forventningene fullt så store som til den oppskrytte sommeren. Så kan vi håpe på at neste sommer kanskje blir en smule bedre enn den forrige.

Ha en god dag, og en god senhøst!

7 kommentarer:

elise sa...

Fine Høstglimt! Gratulerer med fangsten JE. Real "matauk" og det så jo skikkelig godt ut også :) Tipper dere bidro på hvert deres område før føggel`n lå på tallerkenen ;)

Anne Rose sa...

Tusen takk! Veldig fint å "høre" fra dere! Og fine bilder! Idyll :) Stor klem

Anonym sa...

Elise: JA! Det var skikkelig godt :) Og JA, vi bidro på hver vår måte ;)

AR: Det kan jo kanskje virke som om vi lever et idyllisk liv - men slik føles det ikke alltid...! Det som er så bra, er at en som regel husker de gode tingene, fremfor de dårlige, så da blir det vel litt idyllisk likevel!

Tor Arne & Jenny (Goldberg) Grimstad sa...

Imponerende rypefagst Jan-Eivind! Og når det gjelder den planta er det bare å sende den nedover;)

Ellers må jeg si at dere har en veldig trivelig blogg, og når jeg lesern blir jeg minnet på hvor heldig jeg er som har venner som dere og at jeg ser fram til neste gang vi treffes!!

Anonym sa...

TA: Hvordan sender vi den planta til Israel? Med den største Norgespakken? Eller med privatfly? ;) Vi ser også veldig fram til å treffe dere igjen, dere bor så ALT FOR langt unna! Vi har desverre ingen umiddelbare planer om israelstur, men kanskje dere har en norgestur på kalenderen??? Guds velsignelse!

Anonym sa...

Så koslee bildo! Signe æ så skjønn! Hehe, kanskje ho ska bli blomsterdekoratør?! ;) GLæ me t å sjå dåkk!<3 Klem frå tante Toril!

Marte sa...

Åh, så koselig å se nytt innlegg på bloggen! Signe er ei god `ei!