tirsdag 14. oktober 2008

Mens jeg venter...

Nå høres det kanskje ut som om jeg skal skrive et adventsinnlegg eller noe i den dur, men det er litt lenge til. Selv om julemarsipanen, til min stooore forargrelse, er på plass i butikken. Nei, jeg venter ikke på jula enda, Nidar!!!

Jeg venter på Jan-Eivind. Han sitter trofast på kontoret, har framføring i morgen. Om nye vekster i Norge. På engelsk. Imponert? Det er jeg.

Og hva gjør så jeg? Tok meg en joggetur til kirka, men det var liksom ikke det samme som i går, da Jan-Eivind også hadde tid til å være med. Til og med månen var klarere i går enn i dag! Vil du se bilde av den?
Tror kanskje den er helt full i dag, akkurat som halvparten av studentene på Ås for tida... Det er nemlig "UKA" denne måneden, det vil si fest døgnet rundt, hele uka, i en måned. (Kanskje litt overdrevet, eller ikke???)
Denne gutten (rettelse: mannen) er i hvert fall ikke full. Han ser litt sliten ut, spør du meg. Tror han må legge seg snart, jeg, hint hint. (Jeg får ikke sove hvis han ikke ligger ved min høyre side, det er en av lastene ved å være gift...). Men du er veldig flink, altså!

Fra torsdag til lørdag hadde vi besøk av min gode og trofaste Øya-venninne Hanna. Det var heidundrende "trivele"! Håper vi treffes igjen om ikke alt for lenge, Hanna! (Grunnen til at vi ser en smule anspent ut, og at Hanna spiser alene, er at det er 30 sekunder til vi MÅ gå...). Høres det kjent ut, Elise og Marie?

Nei, nå tror jeg ikke jeg orker å sitte oppe lengre... Skolen kaller om noen timer, og planlegging av ei framføring står for tur. Hoff, at jeg måtte minne meg selv på det nå da... God natt!

Siri

4 kommentarer:

Rannveig sa...

Hei Siri! Hehe, jeg lå i senga i gårkveld og venta jeg også, det funker ikke å sove uten mannen nei! :)
Går det bare bra med dere? Travle tider med studiene? Dere må ha ei flott uke dere 2 også! Stor klem fra meg & gutta :)

Anonym sa...

Koselig innlegg må jeg si. Hils hverandre.

Marie sa...

I siste liten til bussen? høres nok litt kjent ut ja. Fordelen min for tida er at bussen ikkje går før eg er der, bakdelen er at bussen blir forsinka og pasasjerene litt hissig...
Såg ut til å vere ei riktig trivelig helg du og Hanna hadde sammen, men det er det jo alltid når nokon frå jengen samlast. Eg var på besøk med Elise i helga, det var i allefall trivelig, annbefales! :)
Ha ei riktig fin veke Siri!

Anonym sa...

ja, jeg vil også anbefaler alle å ta turen til volda for å besøke meg!!