onsdag 1. april 2009

Oppfordring fra Elise

Dette innlegget er på oppfordring fra min (vår) kjære venn, Elise! Da vi snakket sammen på telefon sist, (for et par uker siden), syntes du vi burde oppdatere bloggen litt oftere. Det trenger ikke være så mye og så bra, sa du, bare et bilde eller noe!

Herved er dette blogginnlegget dedikert til deg, Elise, med tre mer eller mindre heldige bilder av deg (og meg) fra 2001-2008! Utvikling er en bra ting! Grunnkurs, høsten 2001: Fotball-cup! (Tror jeg skriver et nummer på skjorta di)...
Jan-Eivind og jeg besøkte deg og Marie i Nice, det kommer vi aldri til å glemme:) Håret er litt kortere, samtidig som at det egentlig har vokst ganske mye...!

Fra utdritingslaget mitt: Vi "rula" bowling-hallen!!! ;)

JEG ER GLAD I DEG, ELISE!!!

1 kommentar:

elise sa...

HAHAHAHA!!! Utrolig fine bilder... hehe.. fint å se at det faktisk har skjedd en utvikling..
Så bra at du kan gjøre det litt lettvint i blant. selv om det også er fint å høre mer detaljert om hvordan det går med dere så er det ikke nødvendig hver gang:)

Men jeg er så spent på å høre hvordan det gikk på Øya treffet?! Tenkte på dere i allefall..

Har akkuret kommet hjem fra tur med far. 4 dager er nok, men det var veldig koselig likevel. kommer liksom litt nær hverandre når det er bare vito. Fin ting å gjøre uansett med hvem. kjæresten, mannen, familie og venner...

Ha ei fin påske kjære Siri!! Nyt fridagene og håper du klarer å kople helt ut! GLAD I DEG SNUPPELURA !! ;)