onsdag 11. april 2012

Vår lille familie

Nina ble født 7. mars og er her en dag gammel. Hun er en herlig jente, og vi gleder oss over å ha fått en ny friskt datter!

Stolt storesøster og mor! Signe er veldig snill med Nina, og er ikke sjalu. Hun koser med henne, og lærte seg å si "Nina" veldig fort. Deretter lærte hun plutselig å si "Signe" også! Så nå går det i Nina, Signe og pappa. Mamma er ikke så viktig lenger, hun er jo bare opptatt med Nina hele tiden...!

Farmor Anne Berit passet Nina, mens vi tre og Solveig tok oss en tur ut i påskesola. Det hele endte med neseblod og gråt, helt til snille farmor kom med sjokolade. Da var alt greit, og leken kunne fortsette!
Nina var så heldig å få et søskenbarn samme dag som hun selv ble født! Her ligger hun sammen med Håkon, Marte og Rolfs sønn. Nina var ikke fullt så fornøyd som Håkon under fotograferingen, men, men. De kan jo ikke sove og være fornøyde hele tiden, disse søte små!

Det er fint å ha et godt å varmt pappabryst å sove på når magen slår seg vrang!
Nina og Signe står/sto ute på gårdsplassen og sover/sov i dag, mens jeg tok meg tid til et lite "spaopphold", det vil si en kjapp dusj inkludert neglklipp ;) Nå sitter Signe ved siden av meg og slurper i seg frokostblanding, mens Nina fortsatt står ute i den vakre vårsola. Er nesten imponert over at jeg klarte å lage dette blogginlegget før hun våknet! Får skynde meg å publisere...!

8 kommentarer:

Anonym sa...

For en nydelig liten familie!<3 Så kosle mæ opdatering! :) Såg dåkk jo ferr nånj dåggå sia, minj savne dåkk allerede... Ønske dåkk en god dag og alt godt! Klem frå tante Toril og onkel Knut Erik!

Marie sa...

Fiiin familie! Gleder oss til å møte Nina!

Soffy sa...

Utruli koseli blogg Siri!!!
Arti å følg med :)

Anders sa...

Litt av eit treff med to søskenbarn på same dag! Ein dag etter Asbjørn sin bursdag, berre. Ønskjer deko ein fin vår!

Marte sa...

Herlige folk! Vi digger dere!! Klemmer fra Håkon, Marte og Rolf

Britt Eva, Kjartan og Ingvill sa...

Herlige søte små snupper dere har Siri og Jan Eivind! Håper vi snart får hilse på lille Nina. Og Ingvill er klar for å leke med Signe igjen!

Klem fra oss i Oslo

Ragnhild sa...

Så nydelige jenter du har, Siri :) Gratulerer så mye med den nyfødte!

Anne Rose sa...

Kjempekoselig lesning og fine bilder! :) Jeg gleder meg masse til å treffe Nina "live" + resten av den nydelige familien! Klem :)