tirsdag 13. januar 2009

Nytt år, nye muligheter

Vi er tilbake på Ås, etter en lang, god og velfortjent (!) juleferie. Vi feiret julaften hver for oss, selv om det egenlig ikke var planen. Men det gikk jo veldig bra, selv om vi selvfølgelig savnet hverandre litt. Gleden var dermed på begges side da Jan-Eivind entret Svendsgarden tredje juledag, og vi visste at det ville bli lenge til vi skulle være sååå lenge borte fra hverandre igjen! Jula var fin, med tradisjonelle julebesøk, juletrefest, familieselskap, nyttårsfeiring, you name it...

Nytt for året var at vi kjørte på pressening ned bakkene - med stor grad av hell! Noen blåmerker og skrubbsår, og kanskje noen færre hjerneceller - men alt i alt var det veldig gøy (ok, da, litt skummelt også)...! Det var selvfølgelig ekstra stas da Rolf, Martes kjæreste, var med. En fordel å være litt leken når man kommer inn i vår familie, og det var han så absolutt!

2-4. januar stakk Siri av til Bløtslette, for det årlige "nyttårstreffet" med Hanna, Marie og Elise. Jan-Eivind var da hjemme med Tomas og Janne, og joda, de hadde visst klart seg overmåte bra! Det gjorde jentene også, skravla gikk, maten gled ned, temperaturen i stua steg etter hvert som vedsekkene tømtes - og det kom da også fram noen hemmeligheter... Marie hadde tydelig noe hun egentlig ikke ville si, men DET går ikke når vi kjenner hverandre såpass godt! Etter hvert kom det da fram at hun og Nils Ingar skulle gifte seg - og det var heller ikke så veldig lenge til. Neida, det var ikke lenge i det hele tatt - for de giftet seg nemlig igår (mandag 12.1.)! GRATULERER til dere to, luringer!

Vi har nå pratet litt om at dette er vårt første hele år sammen som ektepar, og synes det er en fin tanke. Hva året vil bringe, får vi vel se etter hvert. Men vi får fortsette som vi alltid har gjort: å ta en dag av gangen, og gjøre det beste ut av den!

Vi ønsker dere alle et riktig GODT NYTT ÅR!

2 kommentarer:

Marie sa...

Takk for gratulasjon!
Og takk for skikkelig fine blomster :)
Vi hadde ein fantastisk dag, og gleder oss til at dere også skal vere med å feire til sommaren.

Anonym sa...

Du æ så flenk t å skriv, Siri! Kosle å låsså, sjøl om itj d va nå mang overraskelso. Ha jo hørt om julferien dår fær:) En teng t du æ flenk t ja, æ å tå en dag om gånga. Så fortsætj mæ d, og prøv å gje me nå tips på kålles du fær åt. E ha ødelagt de flæst net`n i d sest sjø, på drømma, planlægging og bekymring... Skull ha hatt ris!

Jaja, ønske dåkk en trivele kveld! Gokjek frå Marte