tirsdag 13. januar 2009

Rare ting og schnåle greier

På Ås er det litt lite snø for tiden, men det ser ut til at brøytemannskapet ikke har merket dette. En skikkelig "jord-skavvel", på VÅR plen! Men noe må vel brøytemannskapet gjøre her også, det er jo tross alt januar!


Hvis brøytemannskapet er tomme for arbeid, kan de jo evenuelt drenere innkjørselen vår. Her er det så og si alltid en dam, og hele partiet fram mot huset er klissete og vått. Det er visst fordi huset vi bor i ligger på ei myr.

Og nå skal de straks til å fikse kloakken, noe de har drevet med i hele høst i området vi bor i. Så da blir vi kanskje endelig kvitt fislukta på badet!

I naboblokka vår har de visst laget sine egne trafikkregler. Kjører du over 30, legger du mest sannsynlig ikke merke til skriften engang!

Her er det visst ikke lov å kjøre inn heller nei! Lurer på hvor de har fått tak i det utslitte skiltet, som er spikret på en helt vanlig "utgards-stælpe"???

2 kommentarer:

Rannveig sa...

Ser ut for meg som dere bor på en særegen plass altså. Heimesnekra skilt finner man ikke her i trøndelag, iallefall! ;)
Ønsker dere ei fin og trivelig helg, og vet du, til sommeren så skal vi treffes! Ja, jeg håper anledningen byr seg i allefall. Enkelte ting var enklere når vi var små, ja.. :)
Stor klem!

Anonym sa...

Ja, det har du helt rett i! Da treftes vi jo et par ganger i året da!