mandag 9. februar 2009

Emilies utfordring

Utfordringen lød som følger: Finn den 6. mappen med bilder på dataen, og det 6. bildet i denne mappen. Legg det ut på bloggen og skriv litt om det.

Den sjette mappa på dataen min (Siri sin), var bildemappa fra Prahaturen da vi gikk på Gjennestad. Det sjette bildet er ikke verdt å vise, derfor tar jeg det femte i stedet:
Det er Solveig og meg på tur nedover. Klassen kjørte tog til Berlin, og for å komme dit, måtte toget kjøre ferge om natten! Noen syntes dette var dritt-skummelt! For det første lå vi i bittesmå sovekupeer i toget; med tre køyer i høyden. I tillegg var toget innestengt på ei gedigen ferge, og her skulle vi være hele natten!!! Men det gikk helt fint, og etter en dag i Berlin, kjørte vi tog til Praha. Morsom tur, med morsomme folk! Legger ut noen flere bilder i samme slengen:

De to fantastisk lærerne våre: ekteparet Berit og Jostein! Finnes ikke maken til morsomme, trygge, gode, søte og flinke lærere:) På det nederste bildet: ved restene av Berlinmuren. Husker ikke historien helt, men det var et eller annet med to menn som ble så glade da Berlinmuren falt, at de kysset hverandre! Det gjorde Berit og Jostein også!
Da jeg kikket fort igjennom bildene, var det temmelig tydelig hvem som hang sammen på turen... Stefan, Jan-Eivind og meg :) (+ noen andre selvfølgelig)
Hva inneholder vannet i Praha tro???
Vi tre + Mariann, med utsikt over Praha. Anbefales!

På togturen. Zzzzz... Susann bak til venstre.

Vi har våknet! Jan-Eivind, jeg føler det er noe imellom oss? Kanskje like greit, vi var jo bare venner den gang..!
Jan-Eivind likte ikke at jeg hadde rettet ut håret mitt... "Kommer det til å bli sånn for alltid?", spurte han. Heldigvis ikke.
Rulletrappa ned til metroen (eller hva de kalte den) var laaang! Noen har visst gjort et morsomt "pek" lenger ned, ser det ut som :)
Joda, vi har det helt fint vi! Minner for livet! Og venner for livet!

3 kommentarer:

Åge Emanuel sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kvam-Kiplesund sa...

Seriøst! Jan-Eivind æ jo mæ på alj bildinj!! Itj rart at e skjønt'e i ca 1 år firri dåkk vart samen!! :)

Anonym sa...

Hehe, d kan du sei! Ja, e fækk litt sjokk da e såg igjennom sa bildinj her at, det va MY oss to + Stefan, gitt! D æ itj all som skjønne teng lik fort som d vettu, Toril...! Tydlevis.