onsdag 24. februar 2010

Vinterens happening :)

Åh, for ei helg! 12 stk gode venner samlet i ett hus, for å spise, le, slappe av, gå på ski, spise litt mer, sove, bli enda bedre kjent - rett og slett nyte livet og hverandre! Og det klarte vi :)
Synes dette bildet illustrerer helga godt: noen broderer, noen halvsover og småprater, noen ler av andre som er litt gale, noen spiser, noen prøver å se på OL... Alt i ett og samme rom.

Lørdag var den store skidagen, som egentlig skulle gå til Sælehuset ved Ramssjøen. Men det blåste og var rundt -12 grader, så turen gikk i stedet OPP til Herremsætra, og NED igjen. Men før vi kjørte ned, fikk vi varmet opp sætra fra -7 grader til over +30 - deilig! Pga vinden var det litt vanskelig å parkere (fokk i kantene), men den litt beskjedne Rolf (i speilet), og den sterke Knut, ordnet opp :)

Jentene i baksetet er klare for fellesstarten: Marianne, Oddveig, Marte, Åslaug og HeidiÅslaug er godt i gang, søstrene Kvam fester skiene, mens Marte F er litt mer skeptisk...!
Heidi og Øyvind kom seg vel fram til sætra, og de kom seg også vel ned igjen! Godt jobba, særlig av deg, Heidi :)Gutta (her representert ved Knut og Jan-Eivind) holdt fyr i begge omnene, og det ble etter hvert en herlig temperatur! Pølsene ble grillet inne i omnen, siden det var for surt til å tenne bål ute. Åslaug, Jan-Eivind og Marte :)Marit og Siri :)Øyvind, Oddveig, Marianne og Marte skriver i hytteboka. Spørs om de som kommer etter oss skjønner hvor alle disse folka er fra i landet???!!!Marit, Marte, Heidi, Marte og Åslaug - tydeligvis FØR varmen hadde ankommet Herremsætra.Marte, Rolf og Marte :)
Marianne, Marte, Rolf, Marte (Rolf liker seg tydeligvis mellom Marte'ene!), Åslaug, husfar, Oddveig, Øyvind, husmor, Marit og Knut. Heidi tar bildet.

Takk for ei fantastisk helg, alle sammen!!! Vi er så glade for at dere kom hit, og vi kommer nok til å leve lenge på dette :)

7 kommentarer:

Jan-Eivind sa...

Takk for en knallfin helg!
Det var artig med så mye trivelig besøk. Det første bildet av Marit og gjengen var et blinkskudd :)
Hilsen fra husfar

Marie sa...

Det såg trivelig ut!
Og, så fint det ser ut til at dere har fått det i leiligheta :) Håper vi snart kommer oss til Rennebu ein tur vi og.. :)

Marte sa...

En stor takk til gjestegiveriet for alt dere har gjoet for at helga ble helt perfekt! Vi (Rolf og jeg) kosa oss sånn!!

Marte sa...

Obs.. gjoRt

Marie sa...

Hører det ikkje med å legge ut eit magebilde her snart...? :)

Anonym sa...

Hehe, Marie...! Æ itj så begeistra fer sånne buk-bildo tå me sjøl e. Fæ sjå, kanskje d dokke opp et! Uansett bør d dokk opp et nytt innlægg her snart.....................

Nils Ingar sa...

eg skal i alle fall legge ut bukbilde av kona mi:) Det e så fint, rundt og trivelig.